Yritys

Historia

TMN-Tuotteet Oy syntyi vuonna 2006 kun Suomen Pesuainepalvelu Oy ja Oy Mauri Nyman Ab fuusioituivat. Olemme toimineet alalla jo yli 20 vuotta. Asiakkaamme ovat alusta asti oppineet tuntemaan meidät nopeana ja luotettavana yhteistyökumppanina. Ongelmatilanteissa osaamme neuvoa ja tarjota sopivaa kokonaisratkaisua asiakkaan pesupulmiin. TMN-Tuotteilla on omat 1000 m2 tuotanto- ja varastotilat Veikkolassa Kirkkonummella hyvien liikenneyhteyksien varrella. Meillä on oma kuljetuskalusto, joka takaa toimitukset lähialueille. Lisäksi joustavuutta toimituksiin tuovat sopimukset kuljetusliikkeiden kanssa.

Mitä teemme

Ryhmä - TMN-Tuotteet Oy, Lamminpääntie

Valmistamme ja toimitamme pesuaineita ammattikäyttöön sekä puhdistukseen liittyviä laitteita ja tuotteita mm. teollisuudelle, kirjapainoille, kuljetus-, auto- ja siivousalalle. Teemme itse tuotekehitystä asiakkaiden tarpeiden pohjalta tiiviissä yhteistyössä tunnettujen kansainvälisten kemikaalivalmistajien kanssa.

Valmistamme vesi- ja liuotinpohjaisia pesuaineita. Niistä löytyy sopivia tuotteita niin metallien, auton ja osien pesuun kuin teollisuuden pintojen puhdistamiseen. Meiltä löytyy myös tehokkaat tuotteet kammio-, yhdistelmä- ja ultraäänipesukoneisiin. Oheistuotteina valikoimaamme kuuluvat mm. Torkin korkealaatuiset paperi- ja kuitukangaspyyhkeet, tehokas Dreumex käsienpuhdistus- ja hoitosarja sekä nukkaamaton Tehopyyhe mm. teollisuuden kunnossa- ja ylläpitoon.

Laatu ja ympäristö

TMN-Tuotteilla on ympäristölupa, joten toimintamme on vastuullista ja ympäristövaikutukset pyritään minimoimaan. ELY-keskus valvoo toimintaamme ja raportoimme heille vuosittain.

Hankimme kemikaaliraaka-aineemme sertifioiduilta luotettavilta kemian alan toimijoilta, jotka pystyvät tarjoamaan asianmukaisen tuotetuen ja ylläpitämään raaka-aineiden eräkohtaista laatuseurantaa sekä varmistamaan raaka-aineiden nopean saatavuuden. Valmistamistamme tuotteista on laadittu Reachin mukaiset käyttöturvallisuustiedotteet, jotka on toimitettu Tukesin kemikaalirekisteriin ja asiakkaille. Niitä myös ylläpidetään säännöllisesti. Suunnittelemme ja kehitämme tuotteitamme ensisijaisesti asiakkaiden tarpeet sekä terveys-, turvallisuus- ja ympäristönäkökohdat huomioiden. Neuvomme niin henkilökuntaamme kuin asiakkaitamme käyttämään, kuljettamaan ja hävittämään tuotteemme suositusten mukaisesti.

Huolehdimme astioiden kierrätyksestä eli noudamme tyhjät tynnyri- ja kanisteripakkaukset samalla kun tuomme uudet tilalle. Näin astiat kiertävät ja säästämme ympäristöä tuottamalla vähemmän pakkausjätettä.

Tulevaisuuden näkymät

Tuotekehityksen haasteina ovat tällä hetkellä ei-korrosiiviseksi luokitellun pesuaineen kehitys. CLP on aiheuttanut lisätyötä etikettien ja käyttöturvallisuustiedotteiden osalta. Pyrimme täyttämään vaadittavat kohdat ja tiedottamaan asiakkaitamme viranomaissäädösten muutoksista.

Ota yhteyttä